Olly Murs - In case you didn't know CD 2011

10 Декември 2011 г.

Вторият албум на един от най-успешните финалисти от британския X-Factor – Оли Мърс (Olly Murs) ‘In Case You Didn’t Know’ дебютира на #1 във Великобритания с общи продажби от 148,536 копия в първата седмица официалното си издаване. Фантастичен резултат за 27 годишния изпълнител от Есекс като единствено албумите на Adele, Lady Gaga, Coldplay и Rihanna са реализирали по-добри продажби седем дни след датата на издаване. Музикалните ревюта за албума са повече от положителни и студийният проект се радва на безпрецедентна подкрепа от страна на британските медии!

Вторият сингъл от албума ‘Dance With Me Tonight’, който излезе предпремиерно на Острова застана директно на 2-ро място в британския чарт за продажба на сингли (оглавяван тази седмица от колоборацията на Риана и Калвин Харис) и е #1 в iTunes с продажби от 137 хиляди дигитални копия. Песента се изстреля от 22-ро на 3-то място в британския еърплей чарт само за една седмица. Пилотният сингъл от абума ‘Heart Skips A Beat’ с участието на хип хоп дуото Rizzle Kicks, който достигна първото място в чартовете по продажба на сингли също, все още се радва на масивен еърплей с продажби от над 433 хиляди копия до момента.

Новият албум на Оли Мърс дебютира на #6-то място в чарта на Ирландия и е със златен статус на продажби; сингълът  „Heart Skips A Beat” оглавява националната еърплей класация тази седмица на Полша, #2 в Австрия и е в Топ 5 на Швейцария, скандинавските страни и Канада   

Оливър Стенли „Оли” Мърс (Oliver Stanley "Olly" Murs) е роден на 14 май 1984 г.в Есекс, Англия и звездата му изгрява в шестия сезон на музикалното риалити X-Factor, след което подписва договор със Sony Music, които издават дебютния албум "Olly Murs” през ноември 2010. Дебютният му солов сингъл „Please Don't Let Me Go" дебютира на първо място в UK Singles Charts. Следва втори сингъл "Thinking of Me", който стига до 4-то място в  UK Singles Charts. Албумът стига до 2-ро място в чартовете и става двойно платинен с над 600 хиляди продадени копия за една година. А както изглежда – новият проект „In Case You Didn’t Know” ще осигури още по-големи успехи на Оли, за когото ще се говори все повече оттук нататък..

Коментари
Оставете Вашия коментар
Заглавие на коментар:
Коментар: