Amy Winehouse - Lioness: Hidden Treasures

Monday, November 14, 2011

След трагичната смърт на Amy през юли, много от продуцентите и музикантите, работили с нея, се посвещават на прослушване на неиздадените й парчета. Сред тях са и професионалистите Mark Ronson и Salaam Remi, които започват работа по парчета, създадени преди, след и по време на издаването на Frank и Back To Black.

Хората, работили с талантливата изпълнителка, казват, че тя никога не е изпълнявала песните си еднакво.Salaam и Mark бързо разбират, че звездата е оставила след себе си колекция от песни, които заслужават да бъдат чути.

LionessHidden Treasures е третият албум на несъмнено най-талантливата, оригиналната и обичана изпълнителка на последното десетилетие. Колекцията от 12 записа ще включва неиздавани парчета, алтернативни версии на вече издадени класики, както и няколко съвсем нови композиции на Amy. Албумът ще отаде почит на изпълнителката, таланта и жената Amy Winehouse, като разкрива великолепните й умения не само като певица, но и като автор на песни.

Прекарах толкова много време в преследване на Amyказвайки й, че никога не съм осъзнавал какъв истински гений е тя. Така беше до момента, в който не изслушах албума с останалата част от семейството. Сега оценявам таланта й, от джаз до хип хоп парчетата, до едно ми взеха дъха, наистина. „Halftime, което не бях чувал никога досега, е невероятно красиво. Ако ние, цялото семейство, не бяхме усетили, че албумът е на нивото на Frank и Back To Black, никога нямаше да дадем съгласието си да бъде издаден като почит към музикалното завещание на Amy”, споделя Мич Уайнхаус, бащата на Ейми.

В LionessHidden Treasures ще бъде включено и дуетно парче с Tony BennettTo носи името Body and Soul и е последният запис на споминалата се звезда.

Беше вълнуващо да записвам с Amy Winehouse. Когато чуете Body and Soul, ще доловите музикалния й гений и блясъка на един от най-автентичните изпълнители, когото някога съм познавалказва Tony Bennett.

Comments
Leave your comment
Comment title:
Comment: